Kšiltovka někdy prozradí více

ciernobila patagonia siltovka

Kšiltovky se za poslední roky staly oblíbeným stylovým doplňkem a výrazovým prostředkem. Už dávno je téměř nikdo nebere jako bohapusté ochránce hlavy před sluncem, dnes je vidíme na hlavách lidí bez ohledu na počasí, čas a místo. Když se člověk s kšiltovkou naplno ztotožní, je dobré, když je z čeho vybírat. Patagonia kšiltovky kromě standardně vysoké kvality a dobrého zpracování nabízejí pestré možnosti, ze kterých si vybere každý.

Absolutní klasika

To je Patagonia kšiltovka P-6 Logo Trucker s originálně vyšívaným logem Patagonia. Nepřehlédnutelná šestipanelová stylová trucker kšiltovka klasického kulatého tvaru s prodyšnou zadní částí ze síťoviny. Obvod lze samozřejmě regulovat pomocí nastavitelného plastového pásku. P-6 Logo Trucker je prostě klasika, kterou zná asi každý, a ten, kdo ji ještě neměl, po ní tajně touží. Patagonia jí navíc dodala šmrnc zodpovědnosti. Kšilt je vyroben ze 100% recyklovaných rybářských sítí a přední část ze 100% organické bavlny.

patagonia panska siltovka hneda

Funkčně a stylově

Duckbill Trucker Hat je kšiltovka speciálně vyvinutá pro běžce. Její pěnový kšilt je maximálně přizpůsobivý a bez problémů ji díky tomu dokážete celou sbalit do váčku. Potní pásku vyrobili z lehké funkční tkaniny s antibakteriální úpravou. Lehce si tak tato Patagonia kšiltovka poradí s vlhkostí, teplotou a pachem. Duckbill Trucker Hat je nejlepší kombinací funkčního materiálu s klasickým stylovým výrazem.

Pro ultraběžce Patagonia vyvinula minimalističtější verzi Duckbill Cap. Ještě menší a ještě sbalitelnější kšiltovka s výborným odvětráváním. Tmavá spodní část kšiltu redukuje odrážení světla do očí.

siltovka patagonia modra

Podpora aktivistů

Patagonia vždy přizvukovala ekologický aspekt výroby a podporovala aktivisty bránící ohrožené živočišné druhy a divočinu, kterou potřebují k přežití. Kšiltovky se staly jednoduchým nástrojem pro vyjádření podpory nebo postoje formou grafického znázornění. S Patagonia kšiltovkou Fly the Flag Label Trucker můžete například vyjádřit podporu ochraně pobřeží a oceánů.

patagonia dámska šiltovka

Kšiltovka k vodě

Pokud trávíte hodně času u vody, ať už rybařením, surfováním nebo člunováním, kšiltovka Waterfarer Cap vyrobená z rychleschnoucího prodyšného materiálu je pro vás jako stvořená. Recyklovaný nylon je lehký, nenáročný na údržbu a odpuzuje vodu. Velikost se jednoduše nastavuje pomocí přezky. Při ponoření pod vodu je kšiltovka vybavena nenápadnou šňůrkou pro zajištění. Že v ní chcete navečer zapůsobit i ve společnosti? Žádný problém! Stačí ji předtím opláchnout pod tekoucí vodou.

Někdo to rád retro

’73 Skyline Trad Cap je pohodlná retro kšiltovka na každý den. Zdobí ji dominantní logo Patagonia ze 70. let. Pokud jste srdcař, památník, nebo jen s úctou hledíte na působivou historii Patagonie, tato stylová kšiltovka by neměla chybět ve vašem šatníku.


Zdroj obrázkov: wilderoben.com